haftalık rapor, ayşe arman röportajları, yeni seyahat rotaları

17 Mart 2017 Cuma
erikler yine aldandı yalancı bahara. biz de aldanmıyor muyuz sıkça yalancıktan sevenlere


yağmur çamur puslu hava diye diye cuma geldi nihayet 

her sabah medya turu yapıyorum, biliyorsunuz; son günlerde ayşe arman'da bir düşüş var. ya handan ayşe neredeydi ki nereye düştü diye sevmeyenleri hemen gelir şimdi ama ''derken'' kalıbı ile soru soranları gördü bu gözler o yüzden ayşe a. yine de iyidir. düşüş ne peki? 


teknolojik anneler'den derya ile yaptığı  söyleşi bir uzaktan söyleşi idi bence; ayşe'n nin meşhur pozu yok derya ile, o yüzden uzaktan röp. gibi duruyor. ama buna dair bir ibare yok. ayşe a. bu röpün sözünü taa dijital topuklarda almıştı; eh teknolojik anneler ile röportajın da teknolojinin olanakları ile  yapılmasında hiç mahsur yok bence. iki tarafın da yoğun bir iş yaşamı var neticede,  bir de geçen gün bir instagram paylaşımında regl mevzusunu hastalık gibi gören/izin veren vs bir şirketin reklamını yapmıştı ayşe, öyle yine çok düşünmeden üzerine atladığı bir durum/reklamdı bu da; emre iskeçeli'nin kitabı çıkmış onun reklamıymış.  uzaktan, git gel çok şey yapmak isterken yaşanan durumlar bunlar. daha  önce de yazdım; derya teknolojik anneler'i dişiyle tırnağıyla büyük çaba ile kurdu. uzaktan da olsa yıllardır tanırım derya'yı hatta çocuğu yokken diyeyim de tam olsun. kızı doğdu, derya bebeği ve işi bir arada  yürüttü. daha kapsamlı bir  röportajı hak ediyordu.  ayşe arman instagram sayfasında da reklam  yapıyor sanırım, spor ayakkabı ve başka markalar vs.  işte bunlar hep çok yazı ve çok reklamın getirdiği yorgunluk ve bunun yazıya yansıması bence. 

neyse, iyi kitaplar ve yazılar okuyup medyanın kötü halini temizliyorum aklımdan. 

istikamet bodrum-gümüşlük demiştim, tavsiyeleriniz varsa alırım. 

geçen gün evde yunan gecesi yaptık; lukaniko (sosis) ve yunanistandan taşıdığım bir kaç çeşit peynir, hardal ve içkilerle. pek leziz oldu, esmer de sevdi sosisleri. bi daha gittiğimde daha çok sosis alacağım. 

hafta sonu klasik program; spor, yürüyüş, bebek bar molası,telefon alışverişini sıkıştıracağım bu hatta ya dur bakalım. 


0 comments: