haftaya barselona

13 Aralık 2016 Salı
hadi gidiyorum, dediğin andan itibaren epeyi bir iş hallediyor, hatırı sayılır bir zaman geçiriyor ve en son çantanı... 

yine bodoslama daldın handan, soluklan anlat bakim 

şimdi benim kafamın bir tarafında hep ''gitmek'' vardı; yıllardır vardı, bugün değil; sonra bir cuma öğleden sonra üç buçuk gibi bi delirdim ben! niye delirdim? bir çok şeyin bir araya  gelmesinden, bodruma uçacağım uçamıyorum, elimdeki işler bitmiyor, istanbuldan her şeyden ve herkesten sıkıldım, yola çıkmak istiyorum... vs. vb. işte o an 15.30 da delirdiğim an; 

tamam, dedim. bu kadar, işe mola, istanbula mola, her şeye ve az sayıdaki insan dışında herkese mola! 

sonrası; işte ilk cümledeki işler işler işler... kısa bir süre de olsa gidilecek süre, vedalaşmalar; en başta elbette bursa, sonrası banka işlerini hallet, otomatik ödemeler için yeterli bir bakiye yatır hesaba vs pasaport harcını yatır ( bugün ) en hafif çantayı hazırla... gibi yapılacaklar yapılacaklar yapılacaklar. 

ve nihayet yılbaşı hediyesi olarak sevgili kardeşim barselona biletimi aldı:))) teşekkürler bir kez de buradan. portekizden de başlayabilirdim bu geziye eğer bileti barselonadan üç kat pahalı olmasaydı.  barselonadan sonra şekillenecek turun gidişatı; sevilla, granada, madrid ve daha bir kaç küçük kasaba var metin'in ( yeğin ) bana ''gitmelisin'' dediği. 

ve tabii hepimizin yaşadığı bir evi olduğu gibi benim de bir evim var; evi paylaştığım güzeller güzeli bir de kardeşim; şimdi onu da bırakıp giderken; güzeller güzeli kardeşim bütün evi çekip çevirecek; ona da buradan bütün desteği için çok teşekkürler. 

bütün bilet işlerimi halleden canan, çok teşekkürler. 

bu gezide bir çok destekçim var; en başta elbette annem; sonra sevgili b. planı duyunca kalk kalk kalk ben de destek oluyorum sana, deyip bayramda harçlık verir gibi cebime harçlık koydu ya:))) teşekkürler sevgili b.; b,  sen benim büyük kızımsın, diyor bana. 

taaa izmirlerden destek veren arkadaşım, teşekkürler. 

memo beni  mudanyaya bırakmakla kalmayıp, sağlık sigortamı da yolluyor şimdi. sağlık destekçim de o oldu. buradan ona da teşekkür. 

tabii en büyük destekçilerimden biri bana güvenli gezmem için çanta hediye eden ve hep yanımda olan/olacak a; kahramanımsın! teşekkürler. 

ve elbette sevgili arkadaşım metin, ispanyada da yaşamış bir gezgin olarak her daim telefonun öbür ucundan desteğini eksik etmeyen arkadaşım; onun tecrübesi ve kolaylaştırıcılığı bu gezide yolumu çok açacak. teşekkürler metin. 

işte böyle; bir mola istanbula ve rutin hayatıma; haftaya barselona 
instagram adresimi bliyorsunuz, merak edenler oradan takip edebilir, buraya hangi sıklıkta yazı atabilirim, bilmiyorum. 

ispanya, fransa, almanya ve sonrası yavaş yavaş türkiyeye yaklaşma en sonunda mayıs ayında yunanistanda olmayı planlıyorum. bakalım. 

biraz önce son kahvemi doldururken fincana, sabah rutinlerimi özleyeceğimi fark ettim. tam da istediğim bu rutinden çıkmak olsa da, sabah duş / kahve / medya turu en sevdiğim saatleri ydi günün. bir süre haber ve medyadan uzak tutacağım kendimi. bir kahve ya da bir sangria ile saatlerce insanları izlemeyi düşünüyorum. 



hadi ben kaçtım 


6 comments:

  1. Handan dedi ki...:

    İyi eğlenceler :)

  1. Handan dedi ki...:

    :) günaydın handan, teşekkürler.

  1. Gamze Esra Ersöz dedi ki...:

    Şu an Barcelona fotoğraflarını instagramdan takip ediyorum :) Keyifli bir gezi olsun Handan...

  1. gooogoook dedi ki...:

    Böylesi çok daha iyi olacak bence, bir süre gerçekten uzaklarda olmak... Güzel, instagram sayesinde bizler de bu maceraya ucundan ortak oluyoruz fena mı, gayet güzel:)Selamlar..

  1. Unknown dedi ki...:

    Handan iyi yolculuklar. Senden acil yardım isteyeceğim bir konu var - Oric -

  1. Handan dedi ki...:

    Murat mail at bana ya da instagean dm den ulaş, sns at bişey yap nedir konu